Complimentenmakers op locatie

Complimenten

Op Locatie

Complimentenmakers® zijn beschikbaar voor jouw event.
Wanneer je een congres organiseert, afscheid neemt van een collega, je organisatie in de kijker wilt spelen op een beurs, feestje
of (cultureel) evenement, of simpelweg een beetje extra sfeer kan gebruiken voor de vaste vrijdagmiddagborrel. Noem jij het zo gek maar op, wij hebben er nu al zin in!

Want wij werken niet ‘als complimentenmakers’,
wij zijn complimentenmakers. Als je ons in het wild tegenkomt is de kans dat je een compliment van ons krijgt ook behoorlijk aanwezig.

Maar als je de kans daarop te klein acht, kan je ons natuurlijk ook gewoon boeken. En wel op de volgende drie manieren:

complimentenmakers® 
‘De Oervorm’

We overleggen je boeking samen en vervolgens kan jij fluitend achterover gaan zitten tot we als rode kersen op je taart springen.

We nemen meer dan voldoende complimenten-kaarten mee (die inmiddels veel beruchter zijn dan wijzelf) en delen complimenten uit zo lang jij wil.

Deze formule hanteren we sinds 2006 en hebben we vanwege (en tot) grote tevredenheid van opdrachtgevers en onszelf nooit veranderd.

Complimentenmakers op jouw evenement

Aanvragen

Complimenten-collab Complimentenmakers® x ‘jouw (bedrijfs)naam’

Je ziet het wel voor je: complimentenmakers® op je event, opening, hei-dag, presentatie, of bar mitswa, maar je wil meer! Bijvoorbeeld:

Dat iedereen zeker weet dat ze dat compliment van ons eigenlijk van jou hebben gekregen dus je wilt jouw (bedrijfs)naam ook graag op de complimentenkaart.
en/of

Dat we niet in onze complimentenmakers-rode kostuums, maar in een andere kleur, jullie kleur? verschijnen… 

Leuk, dan maken we er een collab van

Complimenten als entertainment op feest

Aanvragen

Complimenten-takeover
Alles onder jouw vlag

Jij vindt complimentenmakers® zo leuk, je wou dat je het zelf had bedacht. Daarom wil je ons niet boeken, maar inhuren om te doen wat we doen, maar dan… helemaal volgens jouw visie.

Kom maar door met jouw enthousiaste voorstel. Wie weet zeggen we wel ‘Let’s go!’

Complimenten activaties door complimentenmakers

Aanvragen

Een heerlijk feelgood moment met een compliment om in je zak te steken.

Andere mogelijkheden

Complimentenworkshop

Op complimenten-maak gebied is niemand zo ervaren als wij. Leuk natuurlijk, maar ook jammer. Want wie de wereld compliment voor compliment een beetje liever wil maken, kan daar wel wat hulp bij gebruiken...

Verder lezen →

Complimentenpost

Gewoon op de mat, in je postvakje, bij een kerst- of ander pretpakket (with love & confetti!) Waar is het eigenlijk niet leuk om complimentenpost te ontvangen? Ken jij iemand...

Verder lezen →