Complimenten terug, referenties complimentenmeisjes en complimentenmakers

(referenties)

Rabobank

Op de avond zelf kregen de mensen er geen genoeg van, dus dat zegt genoeg denk ik. Ik ben erg tevreden over de performers! Stralende persoonlijkheden…

Danielle Steijn, Event Pitcher

Verjaardagsfeest

Wát een toppers zijn de makers van Complimentenmakers! Wat hebben ze hun best gedaan; hard gewerkt, veel gasten beschreven en.. erg belangrijk: met veel flair en charme! Tafel voor tafel, hoekje voor hoekje, maakten onze gasten kennis met de Complimentenmakers. Het was mooi om te zien hoe sommige gasten van sceptisch op afstand zich op ontwapenende wijze en een beetje verlegen hun eigen compliment ontvingen. De zaal was unaniem enthousiast en iedereen vond de complimenten indrukwekkend goed kloppen met de werkelijkheid...

Jeanine Dijkhuis

Libelle

Het was helemaal super! Iedereen vond het zo ontzettend leuk en een paar waren ook echt ontroerd… zo zie je maar weer, mensen moeten eens wat vaker een complimentje geven!

Marleen Koolmees, Redactiemanager Tekst Libelle

SAP Partner Award Event

We hebben voor ons jaarlijkse Partner Award Event twee complimentenmakers ingehuurd. Ze deelden zulke leuke complimenten uit, een echte ego-boost om vrolijk van te worden. Dus… mijn complimenten voor de complimentenmakers!

D. Ascencion, SAP

De kick off van Planetree

IK HEB ALLEEN MAAR LEUKE REACTIES ONTVANGEN!!! Het was een super feest. Iedereen was erg enthousiast over de complimentenmakers. Er waren collega’s echt geroerd door het compliment. Medewerkers bedankten de complimentenmakers door een omhelzing of een kus. Zelfs enkele collega’s waarvan ik het niet verwacht had, werden een beetje rood en verlegen...

Berti Wolfs, secretaresse management Libra Revalidatie en Audiologie

Undutchables

Het feest was super geslaagd! De Complimentenmakers waren echt briljant en hebben heel veel mensen blij gemaakt. Echt leuk en origineel, hopelijk tot volgende jaar!

Lindsay Ozero, Recruitment Consultant Undutchables

Het FFP Congres

Het was een zeer geslaagde dag, mede door de Complimentenmakers. Ik heb een paar mensen over ze gehoord en allemaal positief. Zelf heb ik ook nog een persoonlijk complimentje ontvangen van ze toen ze weggingen en ik moet zeggen dat het toch wel wat met je doet zo’n complimentje! Al met al, zeer geslaagd dus!!

L. Lemmens, Projectmanager Oostdam & Partners BV

Aristo Kerstborrel

Binnen de kortste keren toverden de complimentenmakers een grote glimlach op het gezicht van onze gasten. Het leek wel of iedereen door het persoonlijk ontvangen compliment 10 cm was gegroeid. Trots liet men elkaars complimentkaart lezen. Hierdoor raakten de collega's van de verschillende vestigingen al snel met elkaar aan de praat en zat de sfeer er meteen goed in. Resultaat? Een zeer gezellige en geslaagde kerstborrel!

Helga Schoots, Marketing & Sales Manager Aristo Accommodaties